Klik sini

Jalan-jalan Cari Makan

Best Blogger Tips
Ni segmen baru ni nak tunjuk tempat makan. Food memang passion kan so apa saja makanan sedap semua passion la. Sebenarnya bila jalan-jalan cari tempat makan yang best ni memberi ilham macam mana nak masak makanan macam kat kedai ni...ting kena letak ini ini ini....pastu dengan bantuan mr. gogo jadilah makanan merapu pastu suka hati aku nak buh nama apa pun hahahahaa.


P1030211

Asal aku sakit kaki je mesti jalan-jalan kat one utama, asal p one utama je mesti sakit kaki eh samala...tapi.....kat one utama ada satu kedai best. Dahla dekat dengan tempat nak bayar parking, macam tau-tau je orang penat berjalan shopping kena singgah sini dulu minum-minum ke makan-makan ke baru balik.
Inila dia New York New York Deli satu-satunya di Malaysia kat One Utama je. Nak makan dah kenyang cuma nak berenti rehatkan kaki jela hehehe sila jamu anak mata anda dengan menyaksikan ULTRA RICH HOT CHOCOLATE VELVET tahap devil punya ngeh ngeh ngeh....

227397_10150169425932503_559777502_6947069_3200474_n

Apa nak kata bila marshmallow tu cair dalam hot chocolate pulak...dap dap dap


*Boleh klik je semua link2 ni, nanti akan dibuka pada tab baru.
The Asiari Restaurant
lemon chicken rice, Pak Li Kopitiam
Noodle Station
Puncak Gunung Jerai
Sahara Tent
Pak Mud Nasi Ayam
Seafood Tanjung Dawai
Kuching, Sarawak
TopSpot Seafood @Kuching
Raja Ayam Penyet salah papago punya pasal
ABC Kampung Budaya Sarawak
Kuey Teow Doli
Tea Time At Waterfront Kuching
Wong Solo Ayam Penyet
Coffee 'o' Corner
Cafe Airasia
Mi Kolok Kampung Boyan
Homemade Beef Noodle, Spring Mall Kuching
Look Out Point, Ampang
Georgetown Kopitiam
Naim Gulai Semilang
kenny rogers roasters
Sahara Tent Shah Alam
The teapot Deli
Hat Yai Train Trip part 1
Hat Yai Train Part 2
Hat Yai Train Part 3
Chalet Terapung Teluk Bayu
Ice Queen Frozen Yogurt
NEGEORI RESTAURANT, Jeju Korea