Klik sini

Rabu, 22 Jun 2011

Japanese Food at Mid Valley

Best Blogger Tips Kalau makan-makan kat food court Mid Valley se-level dengan cinema tu jengah-jengah la makanan jepun kat situ. Menu ni dah jadi menu wajib kalau saya singgah makan kat food court dia.

Hidangan saya makan ni, miso soup, green tea, kobis mayonis+wasabi, seaweed rice dan sour spicy chicken teriyaki. Harganya RM>16<, tak ingat berapa...dalam lingkungan tula

2 ulasan:

zila berkata...

wahhh...banyaknya miso sup...nyum nyum...selalu kami makan mknan jepun..dpt miso sup 1 mangkuk kecik je :(

Noor Hafirdaus berkata...

yeka tapi sedap kan miso sup ni...lapaq lak