Klik sini

Sabtu, 9 Julai 2011

Sahara Tent

Best Blogger Tips
Tempat ni nice dan more to santai or tetiba nak bincang sesuatu yang serius ke hehehe....elokla makan2 kat Sahara Tent ni.
Makan berdua je, ni ada lagi menu yang belum sampai.......sangat lapaq ni. 
Nampak tak daun yang terjuntai dalam pinggan tu?itula daun basil...sejak2 rasa daun basil ni terus plan nk buat spaghetti pesto sebab pesto tu pakai daun basil.  
orang yang dok depan tu kata "dah habis blum ambik gambaq ni, perut dah lapaq"hahahaa.....

 Mandi chicken, RM19 and Chicken Kebab RM$$


Pineapple juice, Rm6.90 and Moroccan vegetable soup, RM8.50
p/s: harga standard secret recipe

Tiada ulasan: