Klik sini

Sabtu, 25 Jun 2011

Lemon Chicken Rice @Pak Li Kopitiam

Best Blogger Tips Malam ni jalan-jalan makan kat Pak Li Kopitiam Seksyen 7, Shah Alam....ya shah alam. Kopitiam ni sentiasa ada pelanggan terutamanya student Shah Alam tapi bila lepak lama sikit pukul 1 pagi ke atas akan nampak geng-geng dua alam pulak kat situ. Dah nampak macam port pulak. Okla kat Pak Li ni saya suka makan nasi ayam lemon ni, tersangatla sedap. Wangi lemon ni masih terasa lagi kat tekak ni

Sebab apa Pak Li ni selalu dikunjungi student?sebab...harga menu kat sini lebih murah jika nak dibandingkan kedai-kedai disekitar. Environment pun best....servis cekap, bersih, selesa dan murahla.
Harga nasi ayam ni berharga RM4.60...murahkan....jom lepak kat Pak Li

Tiada ulasan: