Klik sini

Sabtu, 6 Ogos 2011

Cafe Airasia

Best Blogger Tips
Saja nak cerita makan kat atas awan ni sambil terbang. Cuaca elok, tengok view pun cantik

Dapat hot seat pulak betul-betul atas sayap dekat pintu kecemasan


Biasanya kalau naik airasia ni saya order makanan online je dulu pastu nanti takyah nak jual beli dalam flight dah, kecian tengok stewards dan stewardess yang comey2 pastu dok berniaga pulak, alahai....

Mr.soulmate makan nasi lemak, sedap jugak

Saya makan nasi beriyani, sangat sedap

View waktu malam

Ini nasi goreng kampung dan satay ayam

Nasi beriyani lagi hehehe sebab sedap leh order lagi kalau fly

Beli set sekali dengan air kosong je

enjoy da view

2 ulasan:

Juadah berkata...

Pernah order nasi lemak atas air asia tu. memang sedap amat !

Noor Hafirdaus berkata...

kalau kita beli online murah seringgit dari beli atas tu