Klik sini

Jumaat, 5 Ogos 2011

Coffee 'o' Corner

Best Blogger Tips
Jalan-jalan cari makan lagi. Sempena hari terakhir di Kuching, kami ambik keputusan singgah ke Coffee o Corner breakfast sebelum naik flight Suasana kedai ni memang sesak dengan orang lebih-lebih lagi orang siap booking meja lagi masa kita dok makan, nak makan pun tak berapa selesa orang dok je sebelah meja ni


Ini menu dan harga bolehla cek. Harga dia macam makan kat KL lak...bagi saya agak mahal di Kuching.


Mr.soulmate makan nasi lemak biasa, rupanya tak menarik lansung hehehehe...nasi agak keras


Saya pulak pesan nagi goreng terubuk masin dengan sayur miden. Ni 1st time nak makan ikan terubuk masin. Rasa nasi ni tak sedap sangat pun tak paham saya kenapa ramai sangat customer dia, dalam blog-blog lain pun ramai yang rekemenkan kedai ni kalau datang Kuching....tak paham.....

Tiada ulasan: