Klik sini

Khamis, 25 Oktober 2012

Ice Cream Queen at Merbok....

Best Blogger Tips

Jom jalan jalan cari makan area Lembah Bujang ni sebab ada kedai yogurt ice cream yang sangat yum yum iaitu Ice Queen. Namanya mengerunkan sebab teringat cerita Narnia. Ice queen Narnia kan sangat kejam.


Setiap minggu memang wajibla lepaking kat kedai ni. Bukan saja sedap malah harganya pun jauh lebih murah dari saingannya iaitu Tutti Fruiti, anak syarikat NAZA.


Yang menarik sangat ni bukan saja ice creamnya tapi toppingnya yang pelbagai dan dah tentu pilihan topping saya adalah buah-buahan.


Coklat cip dan serbuk oreo pun sedap jugak.

Amacam...menarik tak, jom layan ice cream....


Tiada ulasan: