Klik sini

Ahad, 26 Jun 2011

Strawberry Cupcake

Best Blogger Tips

 Sebenarnya cake ni adalah cake Sour Cream Chocolate tapi sengaja simpan dalam peti ais untuk suami tercinta yang jumpa seminggu sekali, rasa macam nak menyanyi lagu mas idayu 'seminggu sekali kau datang padaku membawa cinta yang suci....seminggu sekali ku dimanja-manja dan disayang-sayang dirimu...' lawak kan lagu ni macam jadi lagu tema pulak hehehe

 Mungkin betul la pepatah melayu, sayangkan isteri tinggal-tinggalkan....
Hidangan tea time tadi, cupcake dengan air cappuccino sambil menonton tv

 Ambik angin jap, cantiknya mega structure twin tower

 Strawberry ni dah lama tersimpan dalam peti ais, ingat nak buat jello tapi dah nak makan cup cake, rasa macam nak deco sket la atas cup cake
 Strawberry ni pun bersaiz kecik senang nak susun atas cupcake

 Best jugak main-main dengan picasa ni, tak boring sangat gambar yang post dalam blog

 Saya budak baru belajar...ciwi skit dengan application hehehe...semua nak try

 Sedih la pulak bila dok sorang-sorang sekarang ni...teringat beberapa jam yang lepas saat-saat bahagia huhu...

Hari minggu dan quality time bersama orang tersayang


Tiada ulasan: