Klik sini

Selasa, 21 Jun 2011

kek love anniversary

Best Blogger Tips
Apasal bentuk dia dah tak nampak bentuk love ni hurrmmm...ini kek anniversary yang ke-3, kek chocolate berbentuk love hehehe  

Kek ni ada 6 layer kek coklat dan berfillingkan ganache chocolate tapi dah senget-senget dah coklat maklumla bukan profesional hehehe hentam je nak makan kami dua je pun
Acuan kek ni saya beli kat Daiso, $5 je. Resepi kek leh tengok sini


Lepas letak ganache chocolate, terus simpan dalam peti ais nak bagi keras. Kalau tak sejukkan nanti, menara kek nak tumbang sebab dah senget hehehe

Tadi makan kek ni dengan bertoppingkan strawberry, tak sempat nak snap gambar strawberry hehehe maaf lol...

Tiada ulasan: