Klik sini

Rabu, 3 Ogos 2011

Cherry Custard

Best Blogger Tips
Sebenarnya bukan nak tunjuk custard ni tapi nak tunjuk buah cherry...cherry berry....hehehehe

Memandangkan sekarang ni semua umat Islam berpuasa, time lunch macam biasa gegas balik rumah jap nak buat custard buat berbuka petang karang. Sebelum ni saya buat strawberry custard jelly, ikut resepi ni je....leh sini untuk salin resepi.


Lapisan Jello kat atasnya tu bukan cherry tapi blackcurrant. Saja saya pakai jelly perisa blackcurrant sebab colornya seiras-iras color cherry ni


Custard ni saya biarkan sejuk dulu baru dituang jelly kat atasnya dan simpan dalam peti ais.

Dessert untuk berbuka puasa petang ni adalah Cherry custard yang sodap
Selamat mencuba

Tiada ulasan: