Klik sini

Jumaat, 26 Ogos 2011

Rehat

Best Blogger Tips Lama tak update blog ni sebab:
1. Demam campak, doktor bagi mc 14hari
2. Susah bebenorla nak upload gambar dalam ipad ni....last2 tak jadila buat entry masak
3. Balik kampung pakai berok band je melalui ipad, line pun ikut coverage
4. Balik kampung setiap hari ada orang yang masakkan, takdan nak masak sendiri pun
5. Balik kampung.....setiap hari meronda je sebab setiap kali balik ada je perubahan kat kampung halaman, sangat teruja

Tu je kot antara sebab musababnya, sekian.

Tiada ulasan: