Klik sini

Jumaat, 19 Ogos 2011

Taco vs Capati

Best Blogger Tips
Tak semangat sikit rini demam dan sakit kepala. Ingatkan demam biasa je tup tup ada benjol-benjol tumbuh kat kulit rupanya terkena demam campak....warrrggghhhh dah la dok sorang-sorang

Patutla demam ni tak baik-baik lagi dah nak dekat seminggu kot demam malam je. Yang hairannya demam ni start bila dah masuk waktu berbuka puasa dan baik masa masuk waktu subuh. Kalau demam waktu siang mesti dah tak bermaya taktaula macam mana

Demam deman jugak, mesti kena makan jugak time berbuka puasa walaupun tak berselera sangat nak makan. Idea asal nak buat salsa tapi nenas dan mango tak ada jadi salad parsley je. Dalam salad ni saya masukkan tomato, timun, bawang, carrot dan daun parsley. Saya perasakan dengan salt dan pepper.

Karbohidrat ni saya guna capati je tapi presentation ala-ala taco pun ada hehehe terpengaruh dalam food network, ch706

Tudia orang sakit punya makanan hehehe tak habis pun makan. Puding jagung dengan cucur kelantan tu jiran yang bagi. Tu pun dok ada lagi dalam peti ais, bila nak clear taktaula semakin hari semakin banyak makanan dalam peti ais tu

Tiada ulasan: