Klik sini

Selasa, 24 Mei 2011

Mango Smoothie

Best Blogger Tips
Haa...jamu mata jangan tak jamu hehehehe.......
Semalam balik keja panas-panas (selalu panas sebab balik keja jalan kaki dari ofis ke rumah), dalam pala hotak ni terpikir kalaula makan ice cream mango dalam fridge sekarang ni, aduhaiiii nyamannya tekak.
Sampai rumah je, nampak ada sebiji lagi mango yang dah masak ranum, wangi pulak tu, isi pun color oren ishhh....takleh jadi....apa kata kalau kita blend ice cream mango dengan mango yang masak ranum ni, rasa apa?

Cara nak buatnya mudah saja...
Ambik blender, masukkan potongan mango, ice cream mango, ice, air masak sikit. Blend semuanya

Antara minuman yang terbest bila menikmatinya selepas pukul 5.00 petang

Tiada ulasan: