Klik sini

Jumaat, 4 Oktober 2013

Barefoot Travel Korea Day 6, part 5 @ Namsangol Hanok Village

Best Blogger Tips

Dari Namsan Seoul Tower naik bas dan ikut rombongan tour free maka sampaila kami jejakkan kaki di Namsangol Hanok Village ni. Dekat je tak sampai 5minit pun dalam bas dah sampai.


Dari sini boleh nampak Namsan Seoul Tower tu. Memandangkan kat Jeju saya terlepas nak tengok Hanok Village kat Seongup, Jeju. Jadi, hari terakhir ni memang wajibla untuk jelajah tempat ni. 
Layan jela gambar2 kat bawah ni, biar gambar menceritakan keadaan di sini.








Saya tak guna camera mahal pun. Camera ambik gambar masakan juga setia saya bawa ke mana-mana selagi saya puas hati dengan hasilnya.



Ok bubai Hanok Village, nak balik beristirehat dulu kemudian malam ni kita sambung keluar menikmati pemandangan malam Seoul pula.
continue.....



2 ulasan:

adda syuhada berkata...

BESTNYA!!

Noor Hafirdaus berkata...

memang best, rasa macam nak pi sekali lagi ja