Klik sini

Rabu, 10 Februari 2016

Part 10 - Busan Lotte World: Dynamic Busan, Korea Day 5

Best Blogger Tips
Assalamualaikum.....
Annyeong-haseyo.....

Hari ni sangat rileks je, macam biasa berjalan kaki berkilo2 meter dan lepak2 di Lotte World.

Semalam dari menara Busan, kami dah boleh nampak view seluruh bandar Busan dan Busan Lotte World. Sekali lagi kami ke rooftop ataupun observation floor sebab nak main2 dengan binatang ala2 mini zoo kat atas ni.
Layan je la gambar2 di bawah ni.....





Jalan punya jalan kaki sampai malam. Malam ni singgah sekali lagi cat cafe tapi kedai ni tutup pula. 

p/s: entry ni sangat lama pause nya kan sebab penyakit malas campur dengan busy dah datang lagi. Okla...nak habiskan cepat2 entry Busan ni sebab nak letak entry2 yang lain pula. Semoga penyakit rajin menaip akan datang lagi

Tiada ulasan: